Välkommen
Rasstandard Russkiy Toy
Rasstandard Wheaten
barn-juniorhandling
Nyheter
Bildgalleri
Produkter
Kontakt
Tjänster
Hundhimlen
hundar i samarbete m kenneln
Om oss
Bravo Hundfoder
Länkar
Fodervärd
Våra hundar
Russkiy Toy - Valpkullar
Wheaten Terrier valpkullar
Gästbok
 

NU SER VI FRAM EMOT EN SOMMAR MED VALPAR

Vi har varit på årets första utställning, i Piteå den 20 - 21 Maj.

Där slog "Linuz" till och blev Svensk CHAMPION, han är nu både Svensk och Norsk CHAMPION..

Dagen efter var det ryssarnas tur och där tävlade "Fonzie" Furutun Nazido Nochez Nicholaz, han var så otroligt duktig och givetvis fin. Han fick sitt första CERT och blev BIM.
​                                               *****************************************************************************************                                      

Alla valpar är sålda och jag har fått helt underbara valpköpare .... Tack för ni finns och förgyller min tillvaro . Jag önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR

4 Dec-2016 jag och Izzie åkte till Stockholm och tävlade i StoraStockholm, Älvsjömässan. Izzie blev BIM, svensk Champion och SVENSK VINNARE. Hur stolt är jag inte nu då...min egenuppfödda Iznt Zhe Lovely.

17/9-16 Har vår fina Zivan blivit mamma till 8 vackra valpar, det blev 5 hanar och 3 tikar, den stolte fadern är Bella Cosa Paint Like Picasso "Ceasar"

Det har varit ett händelserikt år, både med valpar och med tävlingar. På wheaten sidan har Godiz  visat framfötterna i ringen och tagit 2 cert i sverige och 2 i Norge, Linuz har också visat att han kan...har nu i somras ( på 3 utställningar) blivit Norsk CHAMPION, Hubbe har också tagit ett Sv cert i Sundsvall.

På Ryss sidan har Izzie blivit Norsk Champion, lilla Vilda har visat sig vara en Exc hund, fått några CKn. Azlan har tagit ytterligare ett No Cert.

 

OKT -16. ÄNTLIGEN, nu kommer jag in på min hemsida igen. Har haft så mycket krångel...hoppas det funkar nu igen

28/8 födde Jazmine 4 fina tikvalpar, alla 4 var sobel

8/8 födde Izzie 3 fina valpar, 1 hane och 2 tikar, alla 3 var sobel, precis som pappa Vegas
Vi hade den fina killen Vegas hos oss på besök, han lyckades befruktande tikar han var här för att hälsa på

v24 började valparna att flytta hemifrån, känns vemodigt, men ändå skönt att veta att de kommer till bra hem

6/6 idag ¨på Sveriges Nationaldag ( I SPÖREGN, så hade vi en Inoff utställning i Ås, där blev Hubbe BIR de andra hundarna gjorde oxå bra i från sig.

Maj idag fick vi ett sorgligt bud från Grekland, vår Lilla Furutun Blaze of Baylize blev biten av en giftig huggorm och avled. RIP Baylize
Hela dagarna går åt till träning och mys med de små i M kullen

 

14/4 Idag födde Zita vår M-kull, 6 st stora fina valpar, 4 hanar och 2 tikar.
Zita och valparna mår bra

16/2 Idag var vi till Strömsund och höftledsröntgade Zhakira, Linuz, Zivan och Hubbe, alla hade .godkända höfter....SKÖNT 

1/1-2015 Zephira startade året med att fylla 4 år, vår fina lilla black and tan flicka

-----------------------------------------------------------------------------------------------
GOTT NYTT ÅR ALLA MINA FINA VÄNNER
            

28/12 Idag blir det kalas till vår fina Robin som blir 3 år. Grattis finkillen

17/12 fyller Zimba 2 år, finkillen har blivit stor

16/12 G-kullen fyller 2 år och vi grattar de allra finaste.

9/12 fyller L- kullen 1 år, Lancelot, Luzy och Lizzan. Fina Zsazsa barna......stor kram

1/12 Fyller vår K-kull 1 år och vi grattar alla 8 valparna med en stor varm kram

22/11 Fina Zsazsa, vår första ryss, fyller 7 år.

18/11 idag har vi STORT kalas, för idag fyller både Jazmine 1år och C-kullen 4 år

Jazmine var och kollade patella och ögon, båda var utan anmärkning. HÄRLIGT

2/11 Zolo fyller hela 4 år idag. Vår fina kille som nu är både Norsk och Svensk Champion

Det har varit mycket resande i sommar/höst.....men med facit i hand så kan jag säga att jag är mycket nöjd. 1 norsk CHAMPION och 2 svenska CHAMPIONs och en Viltspår CHAMPION + hel massa andra fina placeringar.

TACK till mina underbara fodervärdar, valpköpare och goa vänner och sist men inte minst mina små handlers som är ovärderliga för mig. Tack för en helt underbar sommar.

12/10 Ängla  tävlade med Fiona i barn m hund och vann så fina priser, hon är så duktig i ringen. 
 
12/10 Maja, Mats, Ängla och Smilla åkte till Timrå för att ställa ryssarna, det gick så bra, min lilla glada tjej Zimone, tog Cert och blev BIR hon blev dessutom CHAMPION i Sverige

11/10 Idag fyller Azlan 2 år

10/10 bara hem och packa husvagnen för vidare färd till Sundsvall och Timrå,

5/10 Zilje vår lilla glada tjej blir 6 år idag

3/10 Jag, Mats, Azlan och Izzie åkte bil till Trondheim och flög sedan vidare mot Harstad, där hälsade vi på min bror och hans fru, på lördag tävlade vi ...Azlan visade sig så fint så han fick det norska storCertet och blev BIM,  Izzie blev 2a bästa tik och fick Reservcert. Fiona fick Storcertet och blev BIR.

15/9, idag kollade vi patellan och ögonen på på Izzie och de var Utan Anmärkning, SKÖNT.

8/9 Idag fyller världens finaste tjej 1 år , Izzie.

7/9 idag fyller vår coola lilla Zimone 3 år

29/8 Idag styr vi kosan mot Trondheim, min lilla Zhakira fick Exc m Ck och blev placerad som 4 bästa tik av många fina tikar, båda dagarna dessutom. Så stolt över henne.

17/8 Idag fyller vår fina lilla Frazze 2 år, hoppas att du får en god tårta och massa paket =) Grattis Frazze

10/8 blev A-kullen hela 8 år, jag blev lite nostalgisk och drömde mig tillbaka till min första Wheatenkull......Grattis säger vi

7/8 Jonte blev 3 år och vi sjunger det ljuvaste tonerna för Jazmines pappa.

6/8 Åkte jag tillsammans med ett härligt gäng från JHKK till Helsingfors, vi bilade till Stockholm, åkte färja över, efter en trevlig kväll med mycket skratt, (som Patrik R, bjöd på) så vaggades vi till sömns av vågorna. Sedan hade vi ett antal härliga dagar och kvällar innan det var dags för Världsutställningen. Azlan och jag åkte tillsammans med Marianne S, Fiona och Ronja för att möta resten av ryssarna från hela världen. För Azlan gick det inte så bra, han ville inte gå, men stod fint på bordet, så han fick ett VG, det var 3 unghundar och alla fick VG. Men vi deppade inte så länge, det var dags att ta spårvagnen tillbaka till hotellet för att starta hemresan. Även den var lika trevlig. Tack för en härlig resa och ett underbart sällskap. 

3/8 Idag ställdes Wheaten i Svenstavik och där var det Ginzaz tur att visa upp sig tillsammans med sin unga handler Rebecka, dom fick Exc m CK och tävlade vidare, dom slutade som 2a bästa tik, av många fina tikar, dom fick ett Reservcert.

2/8 Tävlades det i Svenstavik också, Maja fick vara handler till Zimone , Izzie och Azlan och det gick STRÅLANDE. Zimone fick Cert och blev BIR, Azlan fick Cert och blev BIM, Izzie det 2a bästa tik och fick ett Reservcert. Så HÄRLIGT, Tack min fina underbara Maja för hjälpen.

2/8 Åsarna med Terrierklubben, där tävlade 2 av valparna i K-kullen, Kozmoz (och Bella) gick som om han int
e hade gjort annat, blev BIR valp och BIS 3. Härligt team. Syrran Allis hade inte samma flyt men fick ett HP.
De vuxna, Zita, Zhakira, Linuz ;hubbe, Zivan, Soccer, fick alla Excellent med CK.

31/7 vi åker till Svenstavik och där ska vi träffa de allra finaste, Soccer och  Ginza för lite frisering innan tävlingarna i Åsarna och Svenstavik.

26/7 Linuz och Emma åkte till Ransäter och tävlade, dom fick Exc, CK och blev placerade som 5a i bhkl.....en mycket nöjd Emma eftersom sol och värme inte är Linuz favoritväder....

20/7 Tävling i Mattmar, Maja och Azlan tävlade med Ryssarna och där blev dom BIR, Izzie blev BIM
Linuz BIR och Zakira BIM, Elvis blev 2a efter Linuz 

 4-6 Juli åkte vi till Trondheim på NKKs utst. Där slog Izzie (RT) till och tog Stor Cert och blev BIR, min fina lilla tjej, Linuz fick Exc, CK och blev 3e bästa hane,
Zolo tog sitt sista Cert , blev BIM och CHAMPION i Norge, han blev då också CHAMPION i Sverige.HÄRLIGT
 
Elvis fick Exc, CK och blev 2a och fick Reserv Cert...det var bara 3 hanar som fick CK, därav 2 från vårt gäng.

14/6 Nat. Uts i Vännäs; Ett glatt och härligt gäng samlades på campingen i Vännäs där vi laddade för morgondagens tävling.
Wheaten Linuz fick Exc, Reserv Cert

6/6 Utställning i Ås, Russkiy Toy; Azlan och Maja blev BIR,
Wheaten Hubbe & Ulrika blev BIR, Linuz blev 2a bästa hane efter brorsan Hubbe.
Ginza & Rebecka blev BIM,
Kozmoz blev BIR valp,
 
24-25/5  jag åkte med 3 glada tjejer, på utställning till Trondheim ...det gick så bra, speciellt för Beppe som är k-kullens pappa, han fick Excellent, Cert och BIM, Linuz, min och Emmas lilla juniorhane fick Excellent, Melly fick CK, Excellent och blev placerad som 3e bästa tik. En kanonhelg i härligt sällskap.

18/5 Idag har vi haft valpträff för K-kullen, i strålande sol och massor av värme. Valparna lekte både med mamma Soccer och med varandra. Det är en helt underbar kull, jag är så glad i dom.

14/4 Vår fantastiska lilla Wheaten kille Kozmoz flyttade hem till Bella idag. Det blev så tomt och tyst, vi saknar dig så underbara lilla vän. Men jag vet att du kommer att få det så bra tillsammans med din nya matte.

12/4 nu tävlar vi i Sundsvall, Bodde på en härlig campingplats vid havet. solen sken och det är så härligt när utställnings säsongen har startat för oss.  Azlan fick Excellent och blev 1a i sin grupp

13 /4  Linuz och Hubbe fick båda Excelent, blev 1a och 2a. Linuz fick dessutom ett CK och blev placerad som 4a i hanhundsklassen.

på SDHK tog Robin och slog till, han fick certet och blev Svensk och Norsk CHAMPION idag, livet är så underbart just nu och jag och Marianne är så lyckliga över vår fina kille.

4/4 idag skulle våran Ängel Zuzzie blivit 4 år

8/3 H-kullen fyller 1 år, dessa små godingar...redan 1 år, så fort det har gått....Grattis säger vi.

6/3 Idag Grattar vi Love på 4 årsdan

10/2 Besiktning av L-kullen, Det gick så bra så. Alla utan Anmärkning. Nu börjar även dom flytta ut, först var Lord Lanzelot som flyttade till Charlott, Lezlie till Madde och Linnzay till Anette.

26 /1 Första valpen flyttar ut, det blev Kazzie och Kayza som flyttade till Imma och Ivan..sen åkte de andra en efter en.  Nu är det bara 2 av 8 kvar ....konstigt vad tomt det kan bli....

23/1 Besiktning av K-kullen, det gick lysande, alla så fina och duktiga hos vet Maria.

Valparna växer och mår bra, dagarna går nu åt till att mata, gosa, träna och träffa valpköpare.

5/1 Emma och F.H.Herculez "Linuz" har varit och tävlat i Sundsvall, Söråker. Där blev dom BIR och BIG 3. GRATTIS GRATTIS

1/1-2014 Vi börjar det nya året med att gratta Zephira på 3 årsdagen
____________________________________________________________________________

31/12   GOTT NYTT ÅR  GOTT NYTT ÅR  GOTT NYTT ÅR  GOTT NYTT ÅR 

28/12 GRATTIS Robin på din 2 årsdag.

26/12 K-kullen flyttar ner till allrum/kök, nu blir det livat i huset.

24/12  GOD JUL önskar vi alla, stora och små 4 & 2 benta

17/12 Zimba fyller 2 år och vi och dottern Izzie grattar och skickar kramar.

16/12 G-kullen fyller 1 år och vi Grattar de finaste.

12/12 Nu har Soccers valpar öppnat sina ögon och kryper omkring för fullt i valplådan.

9/12 ZsaZsa  födde 3 st fina valpar, 2 bruna och 1 svart. Stolta pappan är Zolo. 

1/12  Vi firar 1a Advent med en förlossning, Socker och Beppe fick 8 fina valpar, 4 hanar och 4 tikar

27/11 lilla Jozephine öppnade ögonen på dag 9.

22/11 Grattis fina, fina ZsaZsa på din 6 årsdag.

18/11 Idag firar vi C-Kullen som blir hela 3 år, med en förlossning av en  liten ryssvalp.

Zephira blev mamma till en stor tjej, stolta pappan Jonatan, firar på sitt håll i Härnösand.

15/11 Idag skulle våran älskade Zacke ha fyllt 8 år, vi tänder ett ljus för dig vår älskade ängel.

5/11 B-Kullen blev 5 år och vi säger GRATTIS

2/11 Vår härliga, mysiga Zolo fyller 3 år idag, nu har vi haft kalas och sjungit och ätit gokaka

2/11  Utställning på Frösön, Bröderna Handzome; F.H.Herculez"Linuz" och F.H.Hampus" Hubbe", har tävlat i valpklass där blev Herculez 1a m HP, Bir valp och Big 2a. Hampuz blev 2a

Azlan och Maja blev 1a m HP, BIR Valp och Big 2.
Frazze blev 2a

Ängla tävlade m en kinesisk Nakenhund och blev 2a efter F.H Herculez, som vann.

13/10 Zackevalparna, Melly och Tiger har varit i Sundsvall och tävlat i helgen, det blev både Excellent och CK för båda tjejerna.

Azlan har också tävlat och det gick jättebra, första inomhusutställningen slutade han som; 1a bästa juniorhane m Excellent och CK, 3e bästa hane med Reservcert

6/10  Idag har Robin varit och tävlat i Harstad, Norge. Där blev han BIM och fick det Norska Storcertet.
Så stolt över vår vackra och fina pojke.

2/10 F. G. Ginza har klarat anlagsprovet i viltspår idag.....Duktig tjej.

8/9 Zilje och Zimba fick en alldeles bedårande liten tikvalp, hon var pigg och alert. Vägde 147 gr och har färgen black & tan.

7/9 Grattis vår älskade lilla Zimone som blir 2 år idag.

1/9 idag blev Zita 2a bästa tik.

Zolo fick Excellent och vann över hanarna, men det delades inte ut några CKn här heller,

Frazze fick Excellent

31/8 Hundfestivalen i Trondheim; Det var det värsta regnvädret denna sommar, Zita gick jättefint tillsammans med Linn, dom slutade som etta, men domaren delade inte ut några CKn  TRIST

Zolo och Frazze fick Excellent

17/8 Hipp Hipp Hurra Frazze blir 1 år ida´ 

4/8 Andra dagen då tävlade Wheaten på den Int. Utställningen; F.C.Celezte " Zita" Fick Cert och Reservcacib

3/8 Utställning i Svenstavik/ Åsarna; vilken dag det blev för kennel Furutun, Wheaten ; Lilla fina F.H.Herculez "Linuz" blev bästa hanvalp ålder 4-6 mån och slutade som BIM

F.G.Ginza tävlade med sin lilla söta matte Rebecka, hon blev 1a i valp 7-9 mån, gick vidare till BIS finalen, där hon blev oplacerad denna gång.

Russkiy Toy; Solo Eks Efekt Babochki " Zolo" fick Excelent, Cert och

slutade som BIM,

Robin blev andra bästa hane med Excelent och Reserv cert.

F.F.Frazze fick Excelent

3/8 Choco fyller 4 år , vi gratulerar från tävlingarna i Svenstavik.

16/6 Vännäs, Maja tävlade med Zimone i juniorhandling, där hon blev placerad som 2a av 6 duktiga tjejer, Maja fick också en direktkvalificering till SM i Stockholm i Dec. Hurra Hurra för Maja

15/6 Utställning i Vännäs, Zita blev placerad som 2a bästa tik med

reservcert och reservcacib...Fina Zita var så duktig, det var också Linn som visade henne.

Robin blev bästa hane med Cert och slutade som BIM

Lilla Azlan blev BIR valp

 

 

13/6 Resultatet av Edizons höftleds och armleds röntgen blev A och utan anmärkning. Jippie

6/6 Inoff i Torsta, Gorgeoz Ginza tävlade med sin unga matte Rebecca, BIR valp, BIG 1a  och slutade som BIS 4...Rebecca var såå duktig och jag är SÅ stolt.  GRATTIS till din fina placering.

Zolo blev BIR

Azlan blev BIR valp och BIG 3a

Socker blev BIM ( Öppen klass)

Vår kompis Wheaten Beppe och matte Ida blev BIR

6/6 D-kullen fyller 2 år och vi grattar alla 4 grabbarna med ett hejdundrande GRATTIS 

19/5 Valpträff med G- kullen....vi hade så trevligt, tränade, åt lite god mat och hade jättemysigt i strålande vackert väder.

3/5 Har hittat kanonköpare till alla valparna, först ut blev lilla Hampuz som kommer att kallas för Hubbe, han flyttar till Ullis och Stefan. Lycka till lilla Hubbe.

2/5 valparna är besiktade och alla blev utan anmärkning, så skönt.

Sitter och tittar på sommarens utställningar, det är så skoj. 

6/4 Valputställning i Sundsvall; Frazze´s debut i ringen gick strålande, han blev BIR valp i åldersklassen  6-9 mån

 

Azlan gjorde också sin debut i ringen och slutade även han som BIR valp i klassen 4-6 mån

Ängla tävlade mot 5 tjejer i BARM M HUND och vann, hon var så proffsig och gjorde ett strålande framträdande

 

 

8/3 Vi säger Välkommen till Kennel Furutun och kennel Amazing Toys, Tastaways Mochaccino  "Jonathan", Vad kul att det blev "vi", jag blev så förälskad i Jonathan vid vår första träff för ca ett år sen.

 

8/3 Zita födde sin första kull, det blev 4 hanar och en tik, förlossningen gick bra och zita och hennes fina valpar mår så bra.

4/3 Vi säger Välkommen till Östersund till vår egen lilla Zimba, han har nu blivit en Jämte.

Feb Nu har vi börjat titta på sommarens utställningsresor, längtar....

Nu börjar utflyttningen, Gazelle flyttar först, oj vad lugnt det blev när vårt lilla rosa yrväder flyttade till Jhenny och Hugo. Sen far dom en efter en....

11 feb. valparna har varit på besiktning och det gick bra, vi är så nöjda och glada. Alla valpar gick i koppel in till veterinär Maria OCH gick så fint.

Jan-feb består av mat, bus och träning, nu ska valparna lära sig att åka bil, gå i koppel, stå på bord, sitta innan mat......mm mm men det är så roligt och vi MYSER

Januari-13  dagarna går och valparna växer och frodas. Nu flyttar dom ut från valprummet till en större hage.

1/1-13  Zephira 2 år...Oj då vad tiden gick fort, tycker inte det var så längesedan jag var och hämtade vår lilla sötnöt hos Sonja

GottNyttÅr2013GottNyttÅr2013GottNyttÅr2013GottNyttÅr2013GottNyttÅr2013

Vi önskar er alla ett underbart slut på 2012 och ETT FANTASKTISKT GOTT NYTT ÅR

December 2012 Året går mot sitt slut, en liten tillbakablick på 2012 säger att vi på kennel Furutun är väldigt nöjda och glada över året som gått.

Vi är så glada och stolta över våra hundar, valpköpare, fodervärdar och våra egna små handlers och delägare som alla har jobbat på bra under året, med sina valpar, unghundar och vuxna hundar. Både med Wheaten och Russkiy Toy. TACK FÖR ATT NI FINNS, ingen nämd och ingen glömd, vi älskar er alla

Nu njuter vi av årets sista kull, G-kullen...finns det något underbarare än dessa små juveler som pryder vårt hem just nu

28/12 Idag fyller världens bästa och goaste lilla ROBIN 1 år, vi ropar ett hejdundrande GRATTIS ända till Älandsbro

17/12 Idag är ingen vanlig dag, idag är det ZIMBAS födelsedag och vi säger GRATTIS

16/12 Idag födde Baylize 6st fina och välskapta valpar, 2 hanar och 4 tikar.

16/12 Efter allt tävlande var det dags för mig, Madde, Maja och Marianne Sondell att åka och hämta en ny liten skönhet, som kommer att bo på Rödösundet
VÄLKOMMEN Gold Standard MnM Af Splash N Time, till kennel Furutun

 Vi vill tacka Annelie på kennel Gold Standard som ger oss förtroendet att ta hand om lilla MnM "Azlan"

16/12 På söndag var det Zimones tur att visa upp sig,
(men efter en tuff lör. med tävling i 5 tim och 2 tim som charmtroll i Russkiy Toy montern + 2 tim shopping så var hon helt slut.....somnade på hotelrummet kl 18 och sov till kl 06.00)
trots att svansen gick som en propeller och hon kämpade bra så slutade det med en very good. Domaren tyckte hon var för liten.

15/ 12 vi åkte till Stockholm, Älvsjömässan, för att tävla lite....Maja & Zimone började på lördag med Juniorhandling, Dom var så duktiga och jag var så STOLT.....Av 31 ungdomar mellan 11-18 år så gick dom vidare till kvartsfinalen, (Maja som enda 11 åring) Där gjorde dom jättebra ifrån sig, men stöp på mållinjen.DECEMBER Baylize mage växer för varje dag som går, nu längtar vi efter valparna.

22/11 ZsaZsa fyller 5 år och det skall firas, nu har vi kalas varje vecka.

18/11 C-kullen fyller 2 år, det firar vi här på Rödösundet.

15/11  Världens bästa ZACKE fyller 7 år idag...det ska firas med påmpa och ståt .....

10-11 Nov var det dags för uppfödarutbildning (swtk) i Sundsvall, en toppen helg med mycket intressanta inslag och många glada skratt.

3-4 Nov har Mariann varit på Handler utbildning med Gerard O´shea i Sundsvall, en toppenhelg.

5/11 Idag fyller B-Kullen 4 år och vi grattar alla både i Norge, Finland och Sverige.

2/11 Hipp Hipp Hurra Zolo blir 2 år ida´

14/10 Int utställning i Sundsvall, Zita blev 2a med CK i Unghundsklassen, så duktig tjej.

13/10 Utställning i Sundsvall, Sv Dvärghundskl. Robin BIR-Junior

5/10 Grattis säger vi till vår jättemysiga och goa tjej, Zilje, som blir 4 år idag.

14/9 Älskade lilla Amigo, idag skulle du ha fyllt 4 år....saknar dig <3

10/9 Zimone har fått sin patella kollad, UA underbara lilla vän, jag är så glad.

9/9 Idag var det tävling i Verdal, Miniatyrhundklubben, 
Robin, vår lilla going blev BIR valp även idag.
Excelent till Zolo
Excelent m CK även till Zimone som blev placerad som bt 3,

Det var det värsta vädret ever...spöregn, så jag tyckte mina små juveler var superduktiga.

8/9 vi har varit i Norge, Steinkjer och tävlat, Zimone fick sitt andra Norska cert
Robin blev BIR valp
Zolo fick ett Excelent

7/9  Idag fyller vår älskade lilla Zimone 1 år.

17/8 Zilje födde en liten hanvalp idag, den stolta pappan är vår egen Zolo.

17/8 Idag skulle vår älskade Zera ha fyllt 11 år

15/8 Zacke blev pappa till 7 små valpar idag, mamma heter Smilla. Det blev 4 tikar och 3 hanar.

5/8 Idag tävlade vi i Svenstavik och Socker och Zita fick Excelent även idag.

4/8 Terrierklubben hade utställning i Lugnvik, Socker och Zita tävlade i unghundsklassen och båda fick Excelent.

Maja tävlade i Svenstavik och blev placerad som 3a med direktkvalificering till SM i  Stockholm, den 15 dec-12

Zolo fick Excelent

3/8 Choco fyller 3 år och vi grattar han på den stora dagen.

29/7 Tävlade i Tromsö idag, solen sken en stund tillräckligt länge för att Zimone skulle visa upp sig från sin finaste sida, hon blev Junior BIR, fick Cert och fick tävla mot Zolo om BIR och BIM. Även där vann min lilla prinsessa och slutade som BIR.

Zolo fick även han Cert och han slutade som BIM...VILKEN DAG =))

28/7 Ängla tävlade i Barn m Hund, hon blev 1a av 5 jätteduktiga barn.

15/7 Robin körde reprisen (från Alfta) i Piteå idag....han blev BIR valp +

BIS 3, Jippie vilken kille vi har =))

7/7 Robin gjorde sin utställningsdebut i Alfta, han blev BIR valp.....han var jätteduktig i ringen.

 

3/7 Superstort Grattis till en supergo tjej, Zenta blir 4 år idag och vi Grattar och skickar kramar från oss alla.

1/7  Idag slog Zolo till och blev BIM och fick sitt 1a Stor Cert i Trondheim på NKK´s Int. utställning

Zimone blev placerad som 3e bästa tik =))

30/6 Trondheim, idag tävlade Zita och Linn, blev placerade som 4e Bästa Tik =)
hon fick så fin kritik av domaren.                    

17/6 Norrlands Guld i Vännäs; Duktiga Anki tävlade med Zita och blev 2a i unghundsgruppen

Ängla vann Barn med Hund                         

16/6 Zimone tar sitt 1a Cert, som 9 mån junior, och blev BIR i Vännäs, vi är så glada för vår lilla vackra prinsessa           

10/6 E-Kullen blir 1 år idag och vi Grattar våra fina killar och tjejer.

6/6 D-Kullen blir 1 år och vi säger Grattis, till våra goa, glada killar.


15/4 vi var till Sundsvall på Int. Utställning och vår lilla prinsessa Zephira blev BIM och fick sitt första Cert, som Juniortik                                                                 

31/3 jag har varit och ögonlyst Zephira och Zolo, båda två utan anmärkning....så underbart skönt.

10/3 Inoff på Frösön;  Soccer blev 2a i btkl 
Zimone; HP, BIR-valp, BIG 2a
Zolo; 1a Junkl, HP, BIR, BIG 4a
Zsazsa; 1a Btkl, HP, BIM

Ängla (6år) blev 3a i Barn m. hund av 13 barn.
Maja (10år) blev 1a i sin klass av 4 barn.

6/3 Grattis till världens bästa Love som fyller 2 år idag.

26/2 Inoff i Matfors, Zsazsa blev BIR

6/1  Grattis till Zimones pappa Dobby, som blev Svensk champion idag. Nu är han både Norsk och Svensk Champion

5/1 Kennelns senaste tillskott, vår "lilla" rysskille har landat på Arlanda kl. 11.05, åkte sen tåg med världens bästa Saga till oss i Östersund och var framme kl. 19.30

1/1-12  GRATTIS till världens bästa Zephira som blir 1 år idag och hon startar det nya året med en jättestor gobit.

2012, GOTT NYTT ÅR alla goa vänner, valpköpare och fodervärdar, 2012

22/11  Hipp Hipp Hurra Zsazsa fyller 4 år ida`

18/11 C-Kullen fyller 1 år och vi ropar GRATTIS så det hörs ända till Tromsö, Trondheim, Helgum, Östersund och Nordannälden =))

15/11 GRATTIS säger vi till vår egen "stora prins" Zacke, som fyller 6 år idag.

12/11  Välkommen hem, säger vi till vårt senaste tillskott i kenneln, STOLT Kim Possible " Zimone" en liten black and tan, rysstjej.

5/11 GRATTIS till B-kullen som blir 3 år idag =))

24/10  vår älskade lilla prinsessa, Zuzzie har fått somna in idag, hon blev så sjuk och ingen kunde hjälpa henne....tårarna bara rinner.

5/10 Hipp Hipp Hurra för vår lilla Zilje som blir 3 år idag.

27/9 Idag har vår högt älskade lilla Zera somnat in, Zera hann fylla 10 år, hon var en pigg och alert 10 åring, ända till sista veckan av sitt liv.

18/9  idag har Pappa Gibson (till E-kullen) tagit sitt andra Cert och vi ropar GRATTIS så det hörs ända ner till Enköping.

14/9  Idag skulle vår älskade lilla Amigo blivit 3 år.....saknar dig lilla gogubben.

 17/8 Zera fyller 10 år och vi grattar henne med tårta och massor av kramar.

14/8 Dag 2 i Verdal, Zuzzie fick Excellent, CK, StorCert + BIR

 

13/8 Utställning i Verdal, Norsk miniatyrhundklub, Zephira blev BIR-valp.
Zuzzie fick Excellent, CK och reserv Cert.

10/8  A- kullen 5 år, vi skickar ett superstort Grattis

8/8  Denniz flyttar till sin foderfamilj.

7/8  Sista Wheaten valparna flyttar, Elize till södra Norge och Edelweiz till Frösön. Men nu är det tomt, så tooomt.

7/8  Soccer blev Bir valp i Svenstavik

6/8  Första utställningen på lääänge.....Zephira tävlade och blev BIR valp i Svenstavik.

3/8  Choco blir 2 år idag och vi säger GRATTIS till världens charmigaste kille!

 

Choco och Love = bästa kompisar

3/8  Nu har Diezel och Donizetti flyttat, dom har fått jättebra familjer båda två....

3/8 Idag har vi besiktat båda valpkullarna, alla 9 blev med beröm Godkända.
Veterinären skrev på protokollen att det var trevliga,  trygga valpar som var lätta att hantera. Så kul....

30/7 idag har Furutun´z Calizta Af Ceazar varit på sin första utställning och blev BIR valp, med jättebra kritik.
Grattis Lena och Ceazar....hoppas att det har gett er mer-smak.

Nu har alla valparna fått nya familjer, det känns så skönt när man har funnit bra hem till de små.

3/7   Vi säger GRATTIS till vår lilla mysiga Zenta som fyller hela 3 år idag

1/7   Nu händer det massor av roliga saker på vår kennel. Alla valpar har öppnat sina ögon/öron. Nu springer dom omkring på vingliga små ben.
Dom har börjat äta "vanlig" mat, så nu finns det massor av jobb här hos oss. Men det är så mysigt.

11/6  Önskar alla som är i Vännäs och tävlar i utställningsringen Lycka Till, vi kunde som sagt inte åka och ställa nu när Baylize precis har fött sina små och Zsazsa´s bara är 5 dagar.

10/6  Baylize födde sina valpar, 3 killar och 2 tjejer idag på skolavslutningsdagen.
Det gick jättebra och fort, på bara 2 timmar hade hon fött fram alla  5 valpar

8/6 det är en hektisk tid för oss på kennel Furutun nu, vi går åter igen i väntans tider.......

6/6  Idag på Sveriges Nationaldag valde Zsazsa att föda sina valpar.
Det blev 4 st vackra pojkar, 1 black and tan, 2 sobel och en får framtiden utvisa vad det blir, ser ut att bli mörkt röd...

Allt gick jättebra och Zsazsa är en helt underbar mamma  .             

29/5 Det blev repris från i går Zephira BIR- valp och Soccer gjorde ännu bättre ifrån sig, hon inte bara charmade domaren och blev BIR-valp, hon blev den enda valpen som fick bra kritik, inte ens de vuxna hundarna fick så bra kritik som hon ;))
Det var en irländsk domare, han lovordade hennes charm, hennes sätt att röra sig och hennes exelenta päls...kul.

28/5 Vi åkte till Trondheim på utställning i dagarna 2.

Ängla tävlade oxå, blev uttagen som etta i barn m. hund

Idag blev lilla Zephira BIR valp, domaren tyckte hon var ett utmärkt exemplar av rasen Russkiy Toy. 

Vår lilla Soccer slog ut flera andra Wheaten valpar 6-9 mån. Hon blev BIR- valp hon oxå.

21/5 Idag är det en stor sorgedag hos oss alla på kennel Furutun...
En räv rusade in på vår gård och tog vår älskade lilla Amigo i nacken..han dog direkt. Men vi har några små Amigosar i Zsazsa´s mage,,,det känns skönt att veta att vi har kvar något efter dig Amigo, förutom alla goa minnen.
Älskade Amigo, vila i frid.

12/5 idag har jag varit på ultraljud med Baylize och nog var det valpar i magen alltid, hon väntar nog minst 5 st....spännande.

Gjorde ultraljud på Zsazsa oxå och i den magen låg det nog 3-4 st.     

4/4 dagen till ära fick Zuzzie gå till veterinären och kolla patellan, resultat Utan Anmärkning, jippie säger matte.....

Zephira fick vaccination och skrek så det hördes över hela kliniken ;-))

4/4 GRATTIS till Zuzzie på 1 års dan, vår gotjej har blivit stora damen nu.

2/4  Utställning, Frösön. Idag var det kennel Furutuns dag;
Love - BIR och BIG 5a. Love och Linnea skötte sig superbra och var såå duktiga. GRATTIS till er båda två.     

   

            
Corazon "Soccer"  var på sin första utställning, 4 mån. Hon var så duktig, och blev BIR-valp, BIG 1a och slutade som BIS 5a. konkurrensen var stenhård, men Soccer var jätteduktig.

Baylize - BIR och BIG 3a. Ni var jätteduktiga, GRATTIS  Jessica och Baylize.


Baylize och Maja gick barn med hund och blev placerad som 4a Grattis till både Baylize och min blivande handler.

 

Ängla gick oxå barn med hund och både hon och Zuzzie var så var duktiga.

19/3 Jag var till Strömstad och hämtade hem en riktigt liten goding, en liten rysstjej har flyttat hem till oss på Rödösundet. Hon heter Ilusjin´s Ciara.

Vi säger välkommen till vår lilla goa tjej..och TACK till Sonja ;-))

 

14/3 Love har varit och blivit Patella undersökt, det gick superbra, han blev GODKÄND

6/3  Vi säger Grattis till världens bästa LOVE som fyller 1 år idag =))

27/1 Zacke´s valpar hos kennel Rocky Child blir 1 år idag...vi säger GRATTIS till jättetrevliga valpar/juniorer.
 
Dagen till ära var det en inoff. utställning i Timrå ridhus, jag var där och hjälpte till att ställa ut några riktiga gobitar...
Det gick jättebra för er...GRATTIS även till era bra resultat.

Feb - 11 NU börjar årets roligaste; planera sommarens utställningar.....

13/1  Just nu är det ganska "lugnt" i vår kennel, valparna är nu 8 veckor och är "besiktade". Det gick bra, riktiga charmtroll...dom charmade vår underbara veterinär Maria ,hela bunten.

 1/1 -2011. Ett nytt år, jag vill önska alla vänner en GOD FORTSÄTTNING på det nya året.

 

21/12  Nu har det kommit en ny liten Ryss till Kennel Furutun,  Love har landat i Sverige, efter en lång och besvärlig resa från Omsk i Ryssland.

Valparna växer så det knakar, alla mår bra och Zenta hälsar och tackar för alla vänliga ord och grattis hälsningar.

22/11  GRATTIS till världens bästa Zsazsa på hennes 3 årsdag

18/11 Zentas valpar är födda, det blev 6 st, varav 4 är tikar och 2 är hanar.
Zenta är jätteduktig och tar hand om sina små på ett utomordentligt sätt.
Bilder finns på valpsidan.

15/11 Zacke fyller 5 år, Vi Grattar världens bästa kille på födelsedan.

6//11 Inoff. på Frösön, Zsazsa fick HP och blev BIR

Zuzzie var jätteduktig, gick bra men var så låg ( pga att hon precis har påbörjat sitt första löp)  Domaren ville ha lite mera GO... men fick inte HP idag.

5/11 GRATTIS B-kullen, idag blir ni 2 år och vi skickar massor av kramar till er alla.

Zentas mage växer, hon börjar bli riktigt rund och go...

18/10  Zenta har varit på ultraljud och vi såg minst 6 st små valpar.

5/10  Zilje fyller 2 år och vi säger Grattis till vårt lilla charmtroll.

2/10  Zilje har varit på ögonlysning och UTAN ANMÄRKNING, var det på hennes ögon.

14/9  GRATTIS Amigo, som fyller 2 år idag  ;-))

11/9  Zuzzie var på sin allra första utställning, inoff i Kovland, Sundsvall.
Hon var så duktig och slutade som BIR- Valp

10/8  Amazing-kullen fyller 4 år och vi GRATTAR och skickar massor av kramar till er alla  =))

8/8  dag 2, då var det wheatens tur, Zacke fick en slät 1a
och lilla "Ozzie" fick ett CK och blev placerad som 5e bästa tik

7/8  utställning i svenstavik och Zsazsa gick ut som nr 1 i ring 1 och tog sitt 1a svenska Cert och BIR och vi säger Grattis till vår lilla prinsessa.

3/8  Choco fyller 1 år  och vi säger GRATTIS till vår lilla gokille =))

Juli  Gunpowders Amigo fick sitt 1 a CERT, GRATTIS Amigo  =))

3/7  Zenta fyller 2 år idag och vi säger GRATTIS,

20/6 Utställning i Gauldal/Oppdal; lite varmare i dag +9 och sol. Då passade Zacke, soldyrkare, på att slå till
han blev 1a i championklassen 1a i konkurransen och slutade som BIM.

 

Zilje fick ett CK, CERT och slutade som BIR idag oxå.

 

VILKEN HELG, det blev....Jiihaaaa.....                           

19/6 Utställning i Oppdal; + 4 grader & regn, regn och regn.
Trots kyla och spöregn så visade Zilje upp sig riktigt snyggt,
det slutade med att hon fick CK, Cert och blev BIR.

Zacke fick en 1a m. CK och blev placerad som 2a i bhkl.
Baylize fick en slät 1a

12/6  Utställning i Vännäs med strålande solsken, men det var starka vindar på utställningsplatsen, flera tält blåste omkull därav vårt domartält. ;-))

Zacke fick en 1a m. CK och blev placerad som 4a i bhkl.
Zenta fick en slät 1a 

7/6  Vi vill presentera vårt senaste tillskott i kenneln, en liten Russkiy Toy tik vid namn Keehawn Victory " har fått smeknamnet "Zuzzie".27/5  Jag har haft krångel med min hemsida, den har legat nere MEN idag har min älskade "gubbe" fixat till den åt mig.

23/5 Nat. Utställning i Sundsvall

Zacke fick ett CK och blev placerad som 4a i bästa hanhundsklass.

Zenta vann sin klass, fick en 1a m. CK och blev placerad som 4a i  bästa tik klass. ;-))

15/5 Kennel Furutun blev inbjuden av Kennel Rocky Child på en supertrevlig kennelträff, med mat, träning och annat skoj.

Tack Kerstin och Dennis för ett trevligt arrangemang och trevligt sällskap.
Vi hade dessutom tur med vädret +26 och strålande sol.

2/5 Besök av "vår"studsmattehoppande Ozzie (FBof Bonzita)

 

3/5-10 Svaret på HD har kommit

          Zenta hade B  höfter och  
          Baylize hade A på sina höfter och AD ua

24/4-10  Zenta och Baylize har varit på HD- rönten

21/3-10  Zacke N UCH, Utställningssäsongen har kört igång och Zacke startade lika snyggt i år som han gjorde förra året.
Vi åkte till Harstad i norra Norge, snöstorm och snöyra i 11 tim. men vad gör väl det. Stannade hos min bror i Kiruna över natten. Dan efter körde vi vidare i 3 tim till.
Där bodde vi över hos min andra bror, ca 6 mil från utställningsplatsen.

Utställningen startade med kaos, parkeringen avstängd från det håll som vi skulle ta oss in på....fick köra runt ett berg som var superbrant.
Efter en halvtimmes krånglande med parkering så hade vi ett par km att gå med hundar och packning.... Men resultatet blev strålande ..

Zacke fick sitt tredje STORA Cert och R-CACIB han blev
NORSK UTSTÄLLNINGSCHAMPION 

Zenta vann sin grupp fick ett CK och blev sen placerad som 3.e bästa tik.

26 / 2 - 2010. Zacke har blivit pappa till 9 st vackra valpar, hos kennel Rocky Child i Sundsvall. Mamma till kullen heter Signe, Grattis och lycka till säger vi på kennel Furutun.

 

Jan 2010  Nu startar det nya året, med kallt, riktigt kallt. Men hundarna laddar sina batterier med att vara ute och rusa av sig i skogen. Dom små tycker inte det är så skönt ute, så det blir mest pinka och in som gäller.

Dec 09  Vi på kennel Furutun önskar alla våra valpköpare, fodervärdar och vänner en riktigt God Jul och ett Gott Nytt 2010 

Nov 09  Nu tar vi lite ledigt från utställningar ett tag framöver
Men idag när julgrejerna kom upp så blev Zacke och ZsaZsa överlyckliga.....varför det då......jo dom fick tag på en tomte som dom hade jätteskoj med. Han blev lynchad i bara farten.
Så kan det gå när man får hjälp med julförberedelserna.

22/11 ZsaZsa fyller 2 år idag, nu ska det firas, Grattis ZsaZsa.

15/11 Zacke fyller 4 år och vi ska ha kalas idag, Grattis Zacke.

7/11  Zenta har varit på en inoff. utställning, hon slutade som BIM.
GRATTIS Kenneth som gick med Zenta i ringen, Ni var så duktiga tillsammans.

5/11  Vi GRATULERAR B-kullen på 1 års dan.

20/10 En ny liten Ryss kille,Choco, kommer till Sverige, han kommer från Finland. Vi har köpt in honom tillsammans med kennel Stolt.
Han kommer att bo hos en fodervärd i Stockholm.

Tack till Sergei för en mysig liten kille.10/10 vi var och ögonlyste ZsaZsa idag på lördag och det gick bra, hon blev godkänd.

5/10  Vi var och kollade Patellan på Zilje och det gick BRA, 0/0. Jippie

Vi säger GRATTIS till Zilje som fyller 1 år den 5/10

4/10 åkte vi till Sundsvall, det började regna på lördag kväll, sen höll det i sig hela natten.
På söndag morgon var det lite bättre, blött överallt men uppehåll. Kom till Nordic Hallen , Gärdehov med 2 st superblöta hundar.
Det var bara att börja torka pälsarna.... sen in i ringen.

Först in var Zacke, han vann sin klass, Öppen klass, slutade med att han fick sitt 2a svenska CERT.

 GRATTIS Zacke det gjorde du bra, Grattis säger vi här hemma.

Zenta tävlade mot Furutuns Blaze of Bonzita, "Ozzie", det slutade med att Zenta vann och fick ett HP.
Trots en bra insats så kom Ozzie på andra plats.

14/9 Amigo 1 år, vi säger GRATTIS på födelsedan.

 


6/9 var vi och tävlade med ryssarna på Norsk Miniatyr hundklubb i Verdal.
ZsaZsa slog till även denna dag och fick ett CK, CERT och blev även nu BIR, vilken helg det blev och på 7 dagar har hon tagit 3 CERT.

Zilje fick ett CK 

5/9  åkte vi till Norge igen, denna gång var vi till Steinkjer.
ZsaZsa blev 1a med CK och tog ett CERT även denna helg, inte dåligt 2 CERT på 6 dagar. Hon blev också BIR ( bäst i rasen)
 
Furutuns Blaze of Bonzita "Ozzie" Fick också hon en 1a med CK, hon fick sitt första CERT och slutade som BIM. GRATTIS säger vi till Gunilla och Ozzie för att ni var såå DUKTIGA och vi är såå stolta över er.


Furutuns Blaze of Beatrize "Vilda" fick ett HP och placerades som 2a

Zenta blev 3a med HP

29 - 30/8 vi var till Stören utanför Trondheim, solen sken och det var som vanligt jättetrevligt att vara i Norge.

På söndag den 30/8 fick Zsa Zsa en 1a med CK, blev 1a i Btkl (bästa tik klass) och fick ett cert och blev BIR

I juniorklassen blev Vilda (FB of Beatrize) 1a med CK,
- Grattis Marie och Vilda som gick sin första tävling tillsammans och gjorde det jättebra, ni var så DUKTIGA.

2.a blev Zenta 

På lördag den 29/8 tävlade Zacke, han fick en 1a och placerade sig som 2a i Bhkl. (bästa hanhundsklass)

Zenta blev 1a med HP (hederspris) och Ozzie (FB of Bonzita) blev 2a,

Zilje och ZsaZsa fick varsin slät 1a.

17/8 Zera fyller 8 år idag, ett STORT Grattis från oss.

A-kullen blev 3 år vi säger Grattis på födelsedan.

1/8-09, Svenstavik Int.

F.B of Bonzita " Ozzie" blev BIR- valp, vi säger GRATTIS till Ozzie och Gunilla, ni var jätteduktiga.

 Ozzie, FB of Bonzita, blev BIR valp

"Träning ger färdighet", det bevisade ni idag.

Zera vann Champion klassen och blev 3.a i Btkl.(bästa tik klass)

 

26/7-09 Inoff.utställning i Fäviken

Furutuns Blaze of Bonzita "Ozzie" vann valpklassen och fick ett HP.

Kennel Furutun säger GRATTIS till både Gunilla och Ozzie för att ni var så duktiga

19/7 -09,  Inoff. utställning i Mattmar

 simon & ozzie i barn m. hund

"Vilda" F.B of Beatrize, blev BIR -valp och placerades som BIS 3.a.

Zenta, blev BIR

3/7  Zenta fyller 1 år ett STORT Grattis från oss.

27-28/6 -09, Stjördal i Norge.

VILKEN HELG, sommar, strålande sol och en strålande vacker Zera som blev NORSK CHAMPION Jippi !!!

Zera blev bästa champion tik, gick vidare och vann över de övriga tikarna, fick Cert, Cacib och slutade som BIM.

Zacke fick en 1.a och blev sedan placerad som 4.a i Bhkl.

ZsaZsa ställdes ut första dan, hon fick en 1.a och blev sedan placerad som 3.a i Btkl.

13-14/6 -09. Regnet det bara öste ner.... Men Zsa-Zsa fick ett CK och blev placerad som 4.a i Btkl. Hon fick bra kritik av domaren.

Lilla Zilje fick sitt första HP också hon fick bra kritik.

Jippi!!!  Zacke gjorde det igen....Vi var till Vännäs och tävlade, på lör. var det Internationell Utställning då slog Zacke till och tog Cert, CACIB och blev BIM

18/4 -09.  Vi har gjort en långresa över påsken,till norra  Norge.  Passade då på att tävla i Harstad. Det var en bra start på säsongen för kennel Furutun....

Zacke blev Bästa hane, fick (Stor) Cert, CACIB och slutade som BIM.
Zera blev 1.a m. CK i Champion klassen, 2.a i Btkl och fick R. CACIB

Zacke BIM och hans syster Shirley BIR

2/4-09  Nu har vi ny hemsida!
 

 1/1 -09  Valparna börjar nu flytta till sina nya hem. Den första ut var F.B.o. Bertz som flyttade till Sollefteå.

Sen flyttade Bonzita(Ozzie) till Järpen hem till Gunilla och hennes familj.

Beatrize flyttade också till Järpen, till Marie och hennes familj.

Baylize flyttade in hos Arne i Lugnvik, Östersund.

Blozzom flyttade in hos Jessica och Harry (fodertik)

Bozze flyttade till Finland till Panu med familj.

Bonzo flyttade till Norge, han flyttade in hos Olav och Hege

29/12  Besiktning av valpkullen, det gick bara strålande.

Alla fick högsta betyg.

 Valparna växer och mår utmärkt.

08-11-05 föddes vår B-kull, det var Furutun´s Amazing Azalea (Azzie)och Bella Cosa Waterloo(Zacke) som fick 7 st fina valpar, det blev 3 hanar och 4 tikar.

08-10-12 Zacke & Zera tävlade i Nordichallen i Sundsvall, Zacke fick en 1.a
Zera blev 1.a m CK i championklassen och 3.a i Btkl.

08-10-11 Zsa-Zsa tävlade i Timrå ridhus, SDHK, hon fick en 1.a i junkl.

08-09-01 Hubinettans Marian Keyes "Zenta" flyttar in hos oss.

 08-08-02 var det dags för Norrlands Guld, tävlingen var placerad i Svenstavik, det var Kennel Furutun´s dag.  Zera blev BIS -Champion & BIS i grupptävlingen
Zacke blev 1.a i Ökl. och placerades som 2.a i Bhkl.

08--08-30 Tävlade vi på Störens Idrettsplats i Trondheim, vi hade med oss  Zera, Zacke  & ZsaZsa. 
Zacke fick en 1.a m. CK & blev placerad som 3.a i Bhkl.

08-08-31 var vi till Trondheim,
Zacke fick 1.a med CK och sitt första Cert.


Zera fick 1.a med HP och placerades som 2.a i Btkl.
Zsa-Zsa fick en 1.a m. CK och blev placerad som 3.a i Btkl.
     


08-08-30 Zacke tävlade i Trondheim, han fick 1.a med CK & blev placerad som  3.a i Bhkl.
-Det var jättekul att tävla med Zacke, han var på ett strålande humör & gav domaren ett stor puss.
Zera blev placerad som 2.a
ZsaZsa fick en slät 1.a


08-07-03 var vi till Stockholm med Zacke, han tävlade i World Wide Wheaten festivalen
& i Världsutställningen, i WWW- festivalen fick han Excelent och blev placerad som 3.a i ökl.
- Vi var supernöjda,solen sken och det var supervarmt men Zacke var hur cool som helst och verkade tycka att det var riktigt skoj.


08-06-14, var vi till Vännäs där fick Zacke en slät 1.a


08-06-07 Var vi till Trondheim med Zacke & Zera och ZsaZsa,
Zacke fick en 1.a 
Zera fick en 1.a m.CK och blev 2.a i Btkl.hon fick CACIB. Hon fick bedömningen "High quality bitch"
ZsaZsa fick en 1.a med CK, blev placerad som 3.a i Btkl.